fbpx

Garageport färgprover

Om du är osäker om färgen på din nya garageport så beställ en GRATIS färgprov .

GARAGEPORT FÄRGPROVER – BESTÄLL

GRATIS

Garageport fotogalleri

Garageport färgprover

Är du tveksam till vilken färg du vill ha på din nya garageport så tveka inte att beställa kostnadsfria garageport färgprover hos oss. Eftersom vi har flertalet färger skickar vi gärna färgprover till dig utan extra kostnad. Färgproverna är kostnadsfria vilket innebär att du möjligheten att göra ett färgval som du blir nöjd med och som dessutom passar dina önskemål.

Vi erbjuder 3 olika modeller av garageportar / takskjutportar med samma funktionalitet men däremot olika när det kommer till det yttre utseendet:

  • Softline Granit, som matchar Sablé ytor. Garageporten har ett exklusivt uttryck med en elegant slät yta vilket därför gör den mer lämplig för minimalistiska- och nybyggda hus.
  • Classic garageportar med stucco-struktur. Garageporten är vår robusta garageport vilket gör att eventuella repor blir mindre synliga på Classic Garageportar.
  • Woodgrain Garageportar med trästruktur. Garageporten passar fint med fastigheter eftersom du har möjlighet att matcha garageporten till träarbetet på huset.

NASSAU Garageportar är gjorda av prelackad aluminium för att ge dig den mest hållbara färglösningen. Eftersom det är aluminiumplåt på båda sidorna och då garageporten dessutom tål nordiskt klimat får du en garageport som är korrisionsbeständig.

Du kan välja mellan 11 olika förmålade färger utan extra någon extra kostnad i modellen Classic med stucco struktur. Dessutom har du möjligheten att välja andra RAL färger om du nu skulle vilja det. Skulle du välja en annan RAL-färg blir garageporten våtlackerad och då tillkommer det även ett extra tillägg på priset.

Skulle du ha några funderingar eller bara vilja ha en offert så är du mycket välkommen att kontakta oss på telefon 010 – 888 55 32 eller via mail: Garageport@nassau-door.se 

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}