Garageport färgprover

GRATIS FÄRGPROVER – GARAGEPORT

Garageport fotogalleri

Garageport färgprover

Är du tveksam till vilken färg och struktur du vill ha på din nya garageport så tveka inte att beställa våra kostnadsfria garageport färgprover. Vi skickar färgprover gratis varje dag, så du har möjligheten att göra ett riktigt bra färg- och design val som passar estetiskt med resten av huset.

Välj mellan olika Garageport design

Vi har de mest efterfrågade mönster/design av garageportar / takskjutportar, med samma driftsäkra funktionalitet, när det kommer till det yttre utseendet är de helt olika.

  • Softline Granit, som matchar Sablé ytor. Garageporten har ett exklusivt uttryck med en elegant slät yta vilket därför gör den mer lämplig för minimalistiska och nybyggda hus.
  • Classic modell med stucco struktur är robust och strukturen gör att repor blir mindre synliga. 
  • Woodgrain Garageportar med trästruktur passar fint med äldre fastigheter eftersom man har möjlighet att matcha garageporten till träarbetet på huset.

Våra Garageportar är anpassade till nordiskt klimat och är dessutom rostfria i tillfälle av att du får en repa i garageporten. Dessutom uppfyller våra garageportar alla tänkbara krav som finns med hänsyn till säkerhet (EU norm13241-1), funktionalitet, fallsäkring och fingerklämskydd.

Du kan välja mellan 11 olika standard färger utan extra kostnad i modellen Classic med stucco struktur eller välja andra RAL färger.

Designa själv din takskjutport på vår webshop HÄR.

 

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)