Vem är vi?

Dansk arkitektur sedan 1970

I nästan 50 år har NASSAU Door förenat hög kvalitet och hållbarhet med funktionalitet och tilltalande design. Nassau´s historia började 1970.
Industriportar och garageportar, är en perfekt kombination av den senaste produktionstekniken, innovation och funktionelt design.

Vi har kontor på Fyn i Danmark, varifrån hanteras måttagning, montering av garageportar, och demontering  av alla garageportar. 

Telefontjänsten är öppen måndag – torsdag 09.00 -16.00 och fredag 09.00 -15.00. Vi sitter alltid redo att hjälpa dig.

Vi är specialiserade på takskjutportar till privata garageportar. Våra garageportar uppfyller alla säkerhetskraven til garageportar.

I den nya webshopen kan du få garageportar upp till 5 meter bredda i t.ex. en stor antracit grå färg.

Se mer och designa själv din Garageport här

NASSAU´s historia

NASSAU´s historia började 1970 och vi har markerat oss som ett företag som växer snabbt och är idag en av Europas ledande tillverkare av industriportar, takskjutportar och panelsystem.

Med fokus på produktutveckling och tillväxtmarknader utvecklar Nassau ständigt sin marknadsposition och har under senare år fått en ökad andel av den europeiska marknaden.

Den funktionella port design passar perfekt med olika arkitektoniska stilar och NASSAU strävar efter att bli arkitektens bästa partnern, både när det gäller utmanande nya byggnader och renovering av befintliga byggnader. Med kompetent rådgivning är kunden garanterad stöd i hela inköpsprocessen – från första förfrågan till installation, service och underhållsrådgivning. NASSAU har en omfattande personal av konsulter, specialutbildade montörer och en välfungerande serviceorganisation som alla bidrar till att säkerställa en hög produktfunktionalitet, underhåll och hållbarhet.

NASSAU utvecklar inte bara industriportar och garageportar, men också bra kundrelationer genom kontinuerligt samarbete till att kunderna har en positiv upplevelse under hela processen – från konsultens råd, till leverans och installation av industriportar eller garageporten.

Som leverantör av industriportar arbetar Nassau på business-to-business marknaden. Försäljningen sker vanligen direkt till slutanvändaren, eller alternativt via entreprenören eller konsulten (ingenjör / arkitekt). Kraven på industriporten varierar naturligtvis beroende på branschen. Genom ett flexibelt produktsortiment kan NASSAU erbjuda skräddarsydda portlösningar till så olika branscher som jordbruk, logistikcenter, livsmedelsproducenter, brandstationer, bilhandlare, industriföretag och verkstäder samt till privata kunder som kräver högkvalitativa portar i attraktiva mönster.

NASSAU produktsortiment marknadsförs under namnet NASSAU, som täcker ett brett spektrum av automatiskt och manuellt manövrerade industriportar och garageportar – allt i den ökända NASSAU kvalitet. Och alla är anpassade till kundens individuella krav när det gäller funktionalitet, klimatförhållanden, storlek och design.

Om kunden önskar bortom standardprogrammet, kommer NASSAUS tekniska avdelning in i och förbereder förslag för att lösa uppgiften.

Dansk arkitektur

NASSAU industriportar och garageportar tillverkas i Danmark. Paneltillverkning av industri- och garageportar gjord i en av Europas modernaste produktionsanläggningar.

NASSAU är starkt representerad i Europa och exporterar till mer än 30 länder. Totalt sysselsätter NASSAU Door A/S ca. 400 anställda.

NASSAUs moderna produktionsanläggningar möjliggör en hög grad av flexibilitet, vilket gör det möjligt för NASSAU att erbjuda individuella lösningar av enhetligt hög kvalitet.

Dessutom säkerställer den flexibla produktionsanläggningen att fokusområdena design, leveranstid och kvalitet alltid överensstämmer med marknadens krav. Klicka här för att läsa mer om våra  garageportar.

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)