Maveo Garageportar – Manöverera din garageport via din telefon

Maveo Garageportar

Vill du ha mer komfort och flexibilitet i vardagen? Maveo Garageportar appen är vårt nya tillbehör för din garageport, där du enkelt kan öppna och stänga din NASSAU garageport via Maveo appen. Du kan använda appen som en extra fjärrkontroll och dessutom fungerar den som ett övervakningssystem när du inte är hemma.

Om du är osäker på om du har glömt att stänga din garageport, kan du via din Maveo app se om garageporten är öppen eller stängd. Ovasett om du är på jobbet, semester eller på en tredje plats har du möjlighet att styra din garageport via appen. Du kan själv genom appen installera en önskad tid för stängning av garageporten genom att ange en önskad tidspunkt. Genom Maveo appen kan du därmed anpassa garageporten efter dina individuella behov och önskemål. 

Vår nya tillbehörsprodukt bidrar därmed till att skapa ett intelligent hem. Maveo appen kan enkelt integreras med exempelvis Philips Hue smart belysning eller Netatmo väderstation, så du kan få all viktig information samlat på din smartphone. Appen utvecklas ständigt för att uppdateras med nya förbättringar.

Maveo sensor

Med en sensor från Maveo appen kan du mäta temperatur och luftfuktigheten i ditt garage. Om luftfuktigheten eller temperaturen blir för hög öppnar du garageporten, till exempel genom att vippa. Vip funktionen är en inställning som ser till att öppna garageporten litegrann för att ventilera luften. 

Enkel Maveo installation

Installering av Maveo appen är enkelt och appen är dessutom kompatibel med både Android och iOS. Med en startbox från Maveo behöver du endast ansluta startboxen till ett vanligt vägguttag och ansluta den medföljande kontakten till motorn för garageporten.

När du har installerat startboxen laddar du ner Maveo-appen, där du finner vår guide för hur du ställer in din garageport.

Det är viktigt att notera att du måste använda startboxen som innehåller både en plugg och en box. Om du har flera portar kan du köpa fler kontakter. Dessutom har vi också ett startpaket där Maveosensorn ingår.

Du kan redan beställa våra nya Maveo-produkter i vår webshop. https://nassau-door.se/shop/tillbehor-shop/

Maveo till garageport

Läs mer om maveo här

maveo Smart Home

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)