Garageport Webshop

Gratis Frakt till och med postnummer upp till 76***

classic-stripe

CLASSIC GARAGEPORT

Classic Garageport från NASSAU tillverkas i aluminium med stucco-struktur. Garageporten har liggande paneler och är uppdelad i tre sektioner med 44 mm tjocka isolerade paneler med bruten köldbrygga. Med en Danskproducerad garageport från NASSAU får du en av de bästa isolerade garageportar på marknaden. På NASSAU garageport webshop kan du även se priset direkt efter dina mått, färg och design. 

GARAGEPORT FÄRGER

Du kan välja mellan 11 olika exteriörfärger för Classic Garageport. Insidan av garageporten Nassau Classic levereras i gråvit RAL9002.

NASSAU Standardfärger 2019 classic

GARAGEPORT I SPECIAL FÄRG

Det är möjligt att få Classic garageportar i alla RAL-färger, se mer HÄR.

Softline Granit Svart

SOFTLINE GRANIT GARAGEPORTAR

NASSAU Softline Granit Garageport är tillverkad av aluminium och försett med en granit / sablé yta. Granit / Sablé ger ett exklusivt utseende och en vacker finish. NASSAU Garageportar tillverkas i Danmark och är de mest isolerade garageportar på marknaden. Modell Softline Granit Garageport levereras med topp- och bottenprofiler i svart pulverlackerat aluminium och med effektiva tätningsremsor. Detta ger en visuellt vacker finish och säkerställer att garageporten stängs noga.

GARAGEPORT FÄRGER

Du kan välja mellan 3 olika färger för Softline Granit Garageportar utan extra kostnad.

Svart granitfärg matchad mot noir 900 sablé

Grå granitfärg matchad mot noir 2100 sablé

Vit granitfärg matchad mot vit SAA 10F sablé

Insidan av NASSAU Softline finns i gråvit RAL9002 Garageport

 

granit översikt
woodgrain stripe röd

WOODGRAIN GARAGEPORT

NASSAU Woodgrain garageport är tillverkad av aluminium med imiterad trästruktur med horisontal profilering. Trästrukturen ger garageporten ett naturligt utseende som passar bra med många byggnader. Woodgrain garageport är uppdelad i tre lika sektioner med 44 mm tjocka polyurethan skum med bruten köldbryggan mellan garageportens fram- och baksida. Detta ger en av marknadens bästa isolerade garageportar samtidigt som man sparar på värmkostnaderna. Se tillbehör till garageportar HÄR.

GARAGEPORT FÄRGER

Du kan välja mellan 4 olika exteriör färger för Woodgrains garageport. Insidan levereras NASSAU Woodgrain garageportar i färgen gråvit RAL9002

woodgrain färg

GARAGEPORT SPECIALFÄRGER

Du har möjlighet att välja alla RAL-färger, se mer HÄR.

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)