Måttagning/montering Garageportar

Måtttagning/montering Garageportar

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig att utföra själv måttagning/montering av garageportar. Se våra olika videoguides nedan.

Garageportar är ofta en viktig del av byggnadens utseende och glöms tyvärr ofta bort. Med investering i en ny automatisk garageport kan du ge huset ansiktslyftning samtidigt som den ger dig och familjen säkerhet och bekvämlighet i stressade vardagen. Ditt val av gargeporttyp, design, färg, fönster etc. kan därför vara av allt avgörande betydning för ett framgångsrikt resultat.

GARAGEPORTAR

NASSAU Garageportar

BROSCHYRER GARAGEPORT

Läs eller ladda ner våra broschyrer om Garageportar här:

Garageport broschyr

NASSAU NRX Garageportar

Motor-comfort-260,-270

Garageport motor – användarmanual

Instruktioner

Måttagning av Garageport

Måttagning av garageport

MÅTTAGNING/MONTERING GARAGEPORTAR / TAKSKJUTPORTAR

Komplett montering av garageportar

1 – Förkorta skensystemet

2 – Montering av skensystem

3 – Montering av portsektioner

4 – Montering av Comfort motor

Du designar, vi tillverkar Garageporten

Hos NASSAU erhåller vi inga standardstorlekar på Garageportar. Vi tillverkar alltid garageporten specifikt från dina önskemål och behov.  Våra garageportar tillverkas i rostfritt aluminium och skensystemet består av stål. Du kan välja mellan NASSAU Classic, NASSAU Woodgrain och NASSAU Softline Granit. Våra garageportar är en av de bästa isolerade garageportarna med bruten köldbrygga och portsektioner har ett U-värde (sektion) = 0,5 W/m2K.

NASSAU har tillverkat garageportar sedan 1970 det vill säga vi har 50 års erfarenhet av garageporttillverkning. Vi är stolta över att sätta “Made in Denmark” stämpel på våra garageportar.