Broschyrer – Garageportar

Commercials GARAGEPORTAR

TV-reklam för NASSAU Garageportar

BROSCHYRER GARAGEPORT

Läs eller ladda ner våra broschyrer om Garageportar här:

Garageport broschyr

NASSAU NRX Garageportar

NASSAU - Radioutrustning garageport

Garageportar radioutrustning

Översiktsritning

Översiktsritning

Motor-comfort-260,-270

Garageport motor – användarmanual

Instruktioner

Måttagning av Garageport

Måttagning av garageport

MONTERING AV GARAGEPORTAR / TAKSKJUTPORTAR

Komplett montering av garageportar

1 – Förkorta skensystemet

2 – Montering av skensystem

3 – Montering av portsektioner

4 – Montering av Comfort motor

Du designar, vi tillverkar Garageporten

Hos NASSAU erhåller vi inga standardstorlekar på Garageportar. Vi tillverkar alltid garageporten specifikt från dina önskemål och behov. På vår Garageport webshop kan du designa din nya garageport som passar till ditt garage och hus. Våra garageportar tillverkas i rostfritt aluminium och skensystemet består av stål. Du kan välja mellan NASSAU Classic, NASSAU Woodgrain och NASSAU Softline Granit. Våra garageportar är en av de bästa isolerade garageportar med bruten köldbrygga och portsektioner har en U-värde (sektion) = 0,5 W/m2K.

Hur mycket kostar din nya garageport? Gå in på vår webshop och se priset direkt efter dina egna mått. Med hjälp av olika instruktions videos kan man se hur man tar måtten och monterar.

Just nu bjuder vi på gratis frakt till Svealand och Götaland.

NASSAU har tillverkat garageportar sedan 1970 det vill säga vi har 50 års erfarenhet av garageporttillverkning. Vi är stolta över att sätta ”Made in Denmark” stämpel på våra garageportar.

Hitta garageportens pris med vår Garageport webshop. Du är också välkommen att ringa på 010-8885532. Med vår 49 års erfarenhet är vi redo att hjälpa dig.

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}