Måttagning/montering Garageportar

Måtttagning/montering Garageportar

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig att utföra själv måttagning/montering av garageportar. Se våra olika videoguides nedan.

Garageportar är ofta en viktig del av byggnadens utseende och glöms tyvärr ofta bort. Med investering i en ny automatisk garageport kan du ge huset ansiktslyftning samtidigt som den ger dig och familjen säkerhet och bekvämlighet i stressade vardagen. Ditt val av gargeporttyp, design, färg, fönster etc. kan därför vara av allt avgörande betydning för ett framgångsrikt resultat.

Se våra olika tillbehör HÄR.

GARAGEPORTAR

NASSAU Garageportar

BROSCHYRER GARAGEPORT

Läs eller ladda ner våra broschyrer om Garageportar här:

Garageport broschyr

NASSAU NRX Garageportar

NASSAU - Radioutrustning garageport

Garageportar radioutrustning

Motor-comfort-260,-270

Garageport motor – användarmanual

Instruktioner

Måttagning av Garageport

Måttagning av garageport

MÅTTAGNING/MONTERING GARAGEPORTAR / TAKSKJUTPORTAR

Komplett montering av garageportar

1 – Förkorta skensystemet

2 – Montering av skensystem

3 – Montering av portsektioner

4 – Montering av Comfort motor

Du designar, vi tillverkar Garageporten

Hos NASSAU erhåller vi inga standardstorlekar på Garageportar. Vi tillverkar alltid garageporten specifikt från dina önskemål och behov. På vår Garageport webshop kan du designa din nya garageport som passar till ditt garage och hus. Våra garageportar tillverkas i rostfritt aluminium och skensystemet består av stål. Du kan välja mellan NASSAU Classic, NASSAU Woodgrain och NASSAU Softline Granit. Våra garageportar är en av de bästa isolerade garageportarna med bruten köldbrygga och portsektioner har ett U-värde (sektion) = 0,5 W/m2K.

Hur mycket kostar din nya garageport? Gå in på vår webshop och se priset direkt efter dina egna mått. Med hjälp av olika instruktionsvideos kan man se hur man tar måtten och monterar.

Just nu bjuder vi på gratis frakt till Svealand och Götaland. 

NASSAU har tillverkat garageportar sedan 1970 det vill säga vi har 50 års erfarenhet av garageporttillverkning. Vi är stolta över att sätta ”Made in Denmark” stämpel på våra garageportar.

Hitta garageportens pris med vår Garageport webshop. Du är också välkommen att ringa på 010-888 55 32. Med vår 50 års erfarenhet är vi redo att hjälpa dig.

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)