Takskjutportar från NASSAU

Takskjutportar från NASSAU

När du köper garageportar från NASSAU så köper du alltid prima kvalité och driftsäkerhet som vi prioriterar väldigt högt. Vi är experter i tillverkning av takskjutportar i speciella mått som våra kunder uppskattar. NASSAU skensystem i stål är marknadens mest robusta system som garanterar dig en optimal montering av din garageport oberoende av husets förhållande och standard.

Ska du byta din gamla vipport i ditt garage, så kan en takskjutport vara en bra lösning som ger garaget ett nytt liv. Vipportar monteras vanligtvis i dörröppningen, vilket reducerar själva bredden. Genom att ersätta den gamla vippporten med en ny garageport från NASSAU, får du vanligtvis en 20-25 cm bredare dörröppning. En NASSAU garageport skapar mer utrymme.

Korta leveranstider

Kunderna väljer NASSAU för vår kvalité, korta leveranstider, konkurrenskraftiga priser, bra service och ryktet om många nöjda kunder.

Vi säljer garageportar till både industri och privatpersoner och har mer än 50 års erfarenhet på både hemmamarknaden och den utländska marknaden. Varje gång en garageport levereras från NASSAU vet vi att den är av högsta kvalitet. 

 

Made in Denmark NASSAU garageport Takskjutportar

Made in Denmark

NASSAU tillverkar alla garageportar / takskjutportar i sin egen fabrik i Danmark. I Sverige har vi flera samarbetspartners som hjälper till vid montering och service av våra garageportar och som dessutom säkerställer att vår höga kvalitet på garageportar efterlevs. Detta gör att vi med stolthet kan skriva Made in Denmark på våra garageportar. 

NASSAU fingerklemsikring Takskjutportar

Fingerklämsäkring

Säkerhet har den högsta prioritet hos NASSAU. Många rörliga delar av en garageport kräver en genomtänkt säkerhetsåtgärd. Med säkerhet i åtanke har vi därför utvecklat den mest pålitliga garageporten till dags datum. Vår smarta design är standard på alla NASSAU garageportar. Det förhindrar klämda fingrar eller andra föremål mellan portdelarna.

NASSAU life-time-test Takskjutportar

Life-Time-Test

På NASSAU uppfyller vi de lagkrav och regler som ställs på oss. Det innebär att vi har testat våra garageportar för vad vi kallar ”livstid”. Våra garageportar har testats på 74 000 cykler – de har med andra ord öppnats och stängts 74 000 gånger utan fel och reparationer. Om du underhåller takskjutporten enligt våra instruktioner, har du marknadens mest tillförlitliga garageport.

NASSAU custommade Takskjutportar

Custommade

På NASSAU skräddarsyr vi garageporten efter dina behov och inte tvärtom. Genom fritt val av modell, färg och tillbehör garanterar vi att din nya garageport passar resten av huset. På vår webshop är principen ”din garageport, din design”, du beställer därför själv den portlösning som passar dig bäst.

 

NASSAU isoleringsegenskaper Takskjutportar

Isoleringsförmåga

På NASSAU tycker vi att det är viktigt att ha en garageport med goda isoleringsegenskaper som håller värmen inne och kylan ute i ditt garage. Det är en mycket viktig parameter att beakta när du investerar i en ny garageport. Med NASSAU´s porttjocklek på 44 mm erbjuder vi en av marknadens bäst isolerade garageportar. Effektiva tätningar runt om hela garageporten säkerställer utmärkta isoleringsegenskaper så du kan spara på värme utgifterna.

NASSAU indbrudssikring

Inbrottsskydd

Våra garageportar är, som standard, utrustade med inbrottsskydd. Om någon försöker öppna din garageport från utsidan har motorn en låsmekanism som gör att grinden motsätter öppningsprocessen. På samma sätt finns det en säkerhetsanordning monterad som låser dragstången och gör det svårt att öppna porten från utsidan.

NASSAU vindlast

Vindlast

Vi på NASSAU testar ofta våra garageportar. SP-institutet har testat våra garageportar för vindmotstånd och hur starkt vindtryck våra danskt tillverkade garageportar kan tåla. Våra garagedörrar har testats för minst klass 3 styrka. Vid en panel på 1100 Pa kan skruvarna börja lossna. Vi kan därför garantera att NASSAU garageportar kan stå emot minst 965 Pa atmosfärstryck.

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)