Vem är vi?

Dansk arkitektur sedan 1970

I nästan 50 år har NASSAU Door A/S, en del av ASSA ABLOY koncernen, förenat hög kvalitet och hållbarhet med funktionalitet och tilltalande design. NASSAU´s historia började 1970 med
Industriportar och garageportar som är en perfekt kombination av den senaste produktionstekniken, innovation och funktionell design.

Vi har huvudkontor och produktion på Fyn i Danmark och härifrån distribueras våra produkter till olika länder i Europa.

Vi är experter på industriportar, garageportar, takskjutportar till företag och privata garageportar. Våra garageportar uppfyller alla säkerhetskraven.

NASSAU´s historia

GARAGEPORTAR / TAKSKJUTPORTAR – NASSAU

NASSAU´s historia började 1970 och genom åren har vi markerat oss som ett företag som växer snabbt och är idag en av Europas ledande tillverkare av garageportar, industriportar, takskjutportar och panelsystem.

Med fokus på produktutveckling och tillväxtmarknader utvecklar NASSAU ständigt sin marknadsposition och har under senare år fått en ökad andel av den europeiska marknaden.

Den funktionella porten passar perfekt med olika arkitektoniska stilar och NASSAU strävar alltid efter att bli arkitektens bästa partner, både när det gäller utmanande nya byggnader och renovering av befintliga byggnader. Med kompetent rådgivning är kunden garanterad stöd i hela inköpsprocessen – från första förfrågan till installation, service och underhållsrådgivning. NASSAU har en omfattande personal av konsulter, specialutbildade montörer och en välfungerande serviceorganisation som alla bidrar till att säkerställa en hög produktfunktionalitet, underhåll och hållbarhet.

NASSAU utvecklar inte bara industriportar och garageportar / takskjutportar, men också bra kundrelationer genom kontinuerligt samarbete så kunderna får en positiv upplevelse under hela processen – från konsultens råd, till leverans och installation av industriportar eller garageporten.

Som leverantör av industriportar arbetar NASSAU också på business-to-business marknaden. Försäljningen sker vanligen direkt till slutanvändaren, eller alternativt via entreprenören eller konsulten (ingenjör / arkitekt). Kraven på industriportar varierar naturligtvis beroende på bransch. Genom ett flexibelt produktsortiment kan NASSAU erbjuda skräddarsydda portlösningar till olika branscher som jordbruk, logistikcenter, livsmedelsproducenter, brandstationer, bilhandlare, industriföretag och verkstäder samt till privata kunder som kräver högkvalitativa portar i attraktiv design.

Vårt produktsortiment marknadsförs under namnet NASSAU, som täcker ett brett spektrum av automatiskt och manuellt manövrerade industriportar och garageportar – allt i den ökända NASSAU kvalitet. Och alla är anpassade till kundens individuella krav när det gäller funktionalitet, klimatförhållanden, storlek och design.

Dansk arkitektur

NASSAU industriportar och garageportar tillverkas i Danmark. Paneltillverkning av industri- och garageportar gjord i en av Europas modernaste produktionsanläggningar.

Vi är starkt representerade i Europa och exporterar till mer än 30 länder. Totalt sysselsätter NASSAU Door A/S ca. 400 anställda.

NASSAU´s moderna produktionsanläggningar möjliggör en hög grad av flexibilitet, vilket gör det möjligt för NASSAU att erbjuda individuella lösningar av enhetligt hög kvalitet.

Nassau kontor fasad