Måttbeställda Garageportar från 13.995,-

Inkl. Motor, Fjärrkontroll och Gratis Frakt till Svealand och Götaland

Måttanpassade garageportar

helt efter dina egna önskemål – välj kulör i vårt breda sortiment

Våra måttbeställda och fullisolerade garageportar (44mm) från NASSAU ger dig den bästa lösningen för ditt garage. Du slipper strul och onödiga ombyggnationer eftersom garageporten tillverkas efter dina mått. Våra skräddarsydda garageportar levereras alltid med MOTOR comfort 260,270,280 och en fjärrkontroll. Alla våra portar har CE-märkning, fallsäkring och inbrottssäkring. Besök vår Webshop och bygg din garageport själv med bara några enkla klick. Du väljer själv modell, färg, fönster, mått etc…
Det är superenkelt och du ser priset direkt. Vi skickar självklart offert om du hellre önskar det.

GARAGEPORTAR - WEBSHOP

Principen är ”Din garageport, din design”
Beställ den portlösning som passar dig bäst.
Det är både enkelt och smidigt.
Alla priser inkluderar frakt upp till postnr 76***

garageportar - design

NASSAU erbjuder tre olika strukturer i aluminium, var och en med sitt unika uttryck och stil. Classic med stuccostrucktur , Softline Granit med slät yta och Woodgrain i trästruktur.

nassau classic garasjeporter, garasjeport
Softline-Granit-modell takskjutport
nassau, garasjeporter, woodgrain, østlandet takskjutport

Med 3 olika strukturer att välja på har du möjlighet att måttbeställa din garageport med den yttrestruktur som passar bäst för ditt garage och resten av huset. Den traditionella garageportstrukturen Classic med stuccostruktur, den eleganta strukturen Softline granit med slät yta och Woodgrain med trästruktur som passar perfekt till husen med mycket träarbete. När du väljer en garageport från NASSAU, så kan du vara helt säker på att få en driftsäker port som håller i 25-30 år.

Du designar och vi tillverkar

På NASSAU har vi specialiserat oss på specialbeställda mått. I vår Garageports webshop kan du designa din nya garageport för att passa till ditt garage och hus. 

Möjligheten till individuell färgval garanterar att din nya garageport passar resten av huset. Alla tre modellerna är tillverkade av samma ’recept’ i fråga om kvalitet och funktionalitet. Skillnaden ligger i det estetiska uttrycket som varje garageportmodell har i form av egenskap av yttrestruktur.

Våra Garageportar är kända för sin höga kvalitet och långa levnadstid. Alla våra garageportar är CE-märkta och uppfyller säkerhetskraven EN-13241-1. I Danmark har NASSAU tillverkat portarna sedan 1970 och är en av ledande tillverkarna inom industri och garageportar.

Våra garageportar är tillverkade i aluminium som har fördelen att de inte rostar om det skulle råka bli en repa på porten, som annars är tillfället med en garageport i stål. 

NASSAU Garageportar monteras in i garaget bakom karmen som gör att porten inte tar onödvändig plats i själva garageöppningen och samtidigt öppnar garageporten alltid vertikalt uppåt så platsen kan utnyttjas maximalt. 

Hitta garageportens pris med hjälp av NASSAU Garageport webshop. Du är också mer än välkommen att ringa på tel. 0720-71 58 77 Med våra 50 års erfarenhet är vi redo att hjälpa dig.

Utrymmeskrav för garageportar

Du kan beställa NASSAU Garageportar upp till 5 meter bredd och 3 meter hög. 

  1. Mät bredden i toppen och botten. Ta utgångspunkt från var måtten är störst
  2. Därefter mät höjden från högra och vänstra sida. Ta utgångspukt i var måtten är störst
  3. Kontrollera sidoplats på högra och vänstra sida (se platskrav schema)
  4. Se platskrav för överhöjden (se platskrav schema)
  5. Mät rumsdjup (se platskrav schema)
platskrav Garageportar
Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)