Garageportar från 14.495,-

Individuella Garageport Lösningar

Vi anpassar oss till era behov och inte tvärtom – vi tycker att det är rätt. NASSAU garageportar tillverkas specifikt efter dina mått, önskemål och behov. Fritt val av färg garanterar att din nya garageport passar resten av huset. NASSAU garageportar levereras alltid med elektriska fjärrkontroller, vilket ger dig komfort i daglig trafik in och ut ur ditt garage. På NASSAU får du kvalitet på alla nivåer. Vi mäter, levererar och monterar din nya garageport, så du garanteras den bästa möjliga lösningen för ditt hus.

Vi tror på kvalitet, service och tillgänglighet. På vår webshop är principen: ”Din garageport, din design”, och du beställer även den portlösning som passar dig bäst – välj sedan den färg du vill ha på din garageport. Behöver du fönster i garageporten, då har du också möjlighet att välja en av våra två fönstertyper, Panorama eller Vision. Det är enkelt, vi skräddarsyr din garageport precis efter dina önskemål och behov. På vår webshop får du ett totalt pris på din garageport med detsamma – Besök vår garageport webshop här, så hjälper vi dig genom hela processen.

 

GARAGEPORTAR WEBSHOP

På Garageport webshop är principen: ”Din garageport, din design,” beställ portlösning som passar dig bäst. Det är enkelt och lätt.
Alla priser inkluderar frakt i Svealand och Götaland.

garageportsmodeller

NASSAU erbjuder tre olika garageportsmodeller i aluminium, var och en med sitt unika uttryck och stil. Garageportmodellerna heter Classic, Softline Granit och Woodgrain.

Beställ Gratis färgprov

Är du tveksamt om vilken färg och struktur din nya garageport burde ha? Då är det möjligt att beställ färgprover gratis via färgprov-webshoppen. Vi skickar garageport färgprover varje dag

varför nassau garageport?

Vi har alltid kunden i fokus hos NASSAU. Vi hittar garageporten som är det rätta för dig baserat på de förväntningar och krav du har. Våra garageportar tåler all slags vind och väderforhållandena.

mått och utrymmeskrav

Med en garageport från NASSAU får du bästa möjliga användningen av utrymmet i ditt garage. Det ger dig mer komfort och daglig njutning.

Garageport FAQ

Vi har samlat några vanliga frågor som kan hjälpa dig i processen. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om garageportar.

garageport radioutrustning

Radioutrustning är en populär lösning för garageportar. Det ger ökad komfort, eftersom garageporten kan användas trådlöst och på distans.

maveo smart hem app

Maveo anslutar garageporten till telefonen och gör ditt garage till en del av ett smart hem. Anpassa maveo till ditt liv med ett par klick.
 

VIDEO GUIDE

Garage videoguide: Mätning av garage, montering av garageport, programmering av radioutrustning och garageportöppnare.
 

Vad säger kunderna?

Jag hade ett par frågor som jag snabbt fick svaret på när jag ringde Nassau, då var det väldigt enkelt att beställa på webshopen. Det var också lätt att använda, jag kunde alltid se priset beroende på mina val.

Thomas Hansen, Stockholm
NASSAU garageport kund

NASSAU Garageport – Reklam

På Nassau kan du på ett enkelt sätt designa och beställa din nya garageport via vår webshop.

Det är lätt att handla på NASSAU´s Garageport webshop. När du har designat din garageport betalar du säkert och enkelt med ditt kreditkort. Det är först när din NASSAU garageport lämnar fabriken som vi drar orderbeloppet. 

Prova vår Garageport webshop HÄR. Vi är redo att hjälpa dig, oavsett om du har frågor om Garageport måttagning, Garageport montering, garageport beställning eller något annat.

Med mer än 49 års erfarenhet delar vi gärna våra erfarenheter, så att du får tillräcklig hjälp och råd. Ring gärna på telefonnummer 010 – 8885532

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)