fbpx

Garageportar från 13.995,-

Inkl. Gratis Frakt till Svea- och Götaland

Måttanpassad Garageport från NASSAU – Individuella Garageportlösningar

Vi anpassar oss till era behov och inte tvärtom – Det tycker vi är rätt. Vi skräddarsyr din garageport specifikt efter dina önskemål och behov med hög kvalitet. Du kan fritt välja färg på din nya garageport så att den passar resten av huset. Måttanpassad motorstyrd Garageport från NASSAU levereras alltid med fjärrkontroll, vilket ger dig komfort i daglig trafik in och ut ur ditt garage. Låt oss hjälpa dig med måttagning och montering samt demontering och bortforsling av din gamla port så att du slipper stå för besväret själv. Du kan tryggt överlämna hela garageportprojektet till oss så ser vi till att du får den bästa lösningen för ditt garage.

Kvalitet, service och tillgänglighet är något som vi värderar högt. På vår webshop är principen: ”Din garageport, din design”, och du beställer även den portlösning som passar dig bäst – välj därefter den färg du önskar på din garageport. Behöver du fönster i garageporten har du också möjlighet att välja en av våra två fönstertyper, Panorama eller Vision. Med tillval av fönster får du naturligt ljus i garaget. På vår webshop för du ett totalpris på din garageport med detsamma – Besök vår garageport webshop här, så hjälper vi dig genom hela processen.

GARAGEPORTAR WEBSHOP

På Garageport webshop är principen: ”Din garageport, din design,” beställ portlösning som passar dig bäst. Det är enkelt och lätt.
Alla priser inkluderar frakt i Svealand och Götaland.

garageportsmodeller

NASSAU erbjuder tre olika garageportsmodeller i aluminium, var och en med sitt unika uttryck och stil. Garageportmodellerna heter Classic, Softline Granit och Woodgrain.

Beställ Gratis färgprov

Är du tveksamt om vilken färg och struktur din nya garageport burde ha? Då är det möjligt att beställa färgprover gratis via färgprov-webshoppen. Vi skickar garageport färgprover varje dag

varför nassau garageport?

Vi har alltid kunden i fokus hos NASSAU och tillverkar måttanpassad garageport som är det rätta för dig baserat på de förväntningar och krav du har. Våra garageportar är gjorda till skandinavisk klimat och  tåler alla slags väderforhållandena.

mått och utrymmeskrav

Med en garageport (takskjutport) från NASSAU får du bästa möjliga användningen av utrymmet i ditt garage vilket ger dig mer komfort och daglig njutning att använda garaget.

Garageport FAQ

Vi har samlat några vanliga frågor som kan hjälpa dig med din garageport projekt. Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om garageportar.

garageport radiostyr

Radioutrustning är en populär lösning för garageportar som ger dig en ökad komfort, eftersom garageporten kan användas trådlöst och på distans.

maveo smart hem app

Maveo anslutar garageporten till telefonen och gör ditt garage till en del av ett smart hem. Anpassa maveo till ditt liv med ett par klick.

VIDEO GUIDE

Vi har samlat olika videoguides till hjälp. Se videoguide om garageport måttagning, montering och radiostyr. Vid frågor kontakta oss gärna.

Vad säger kunderna?

Jag hade ett par frågor som jag snabbt fick svaret på när jag ringde Nassau, då var det väldigt enkelt att beställa på webshopen. Det var också lätt att använda, jag kunde alltid se priset beroende på mina val.

Thomas Hansen, Stockholm
NASSAU garageport kund

NASSAU Garageport – Reklam

På NASSAU kan du på ett enkelt sätt designa din måttanpassad garageport och beställa smidigt via vår webshop.

Det är lätt att handla på NASSAU´s Garageport webshop. När du har designat din måttanpassad garageport betalar du säkert och enkelt med ditt kreditkort. Det är först när din NASSAU garageport lämnar fabriken som vi drar av orderbeloppet.

Prova vår Garageport webshop HÄR. Vi är redo att hjälpa dig, oavsett om du har frågor om Garageport måttagning, Garageport montering, garageport beställning eller om olika tillbehör.

Med mer än 49 års erfarenhet delar vi gärna våra erfarenheter, så att du får tillräcklig med hjälp och råd. Ring gärna på telefonnummer 010 – 8885532

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}