Måttbeställda Garageportar

Inkl. Motor, Fjärrkontroll och Gratis Frakt till Svealand och Götaland

Måttanpassade garageportar

helt efter dina egna önskemål – välj kulör i vårt breda sortiment

Våra måttbeställda och fullisolerade garageportar (44mm) från NASSAU ger dig den bästa lösningen för ditt garage. Du slipper strul och onödiga ombyggnationer eftersom garageporten tillverkas efter dina mått. Våra skräddarsydda garageportar levereras alltid med MOTOR comfort 260,270,280 och en fjärrkontroll. Alla våra portar har CE-märkning, fallsäkring och inbrottssäkring.

nassau classic garasjeporter, garasjeport
Softline-Granit-modell takskjutport
nassau, garasjeporter, woodgrain, østlandet takskjutport

Med 3 olika strukturer att välja på har du möjlighet att måttbeställa din garageport med den yttrestruktur som passar bäst för ditt garage och resten av huset. Den traditionella garageportstrukturen Classic med stuccostruktur, den eleganta strukturen Softline granit med slät yta och Woodgrain med trästruktur som passar perfekt till husen med mycket träarbete. När du väljer en garageport från NASSAU, så kan du vara helt säker på att få en driftsäker port som håller i 25-30 år.

Du designar och vi tillverkar

På NASSAU har vi specialiserat oss på specialbeställda mått. 

Möjligheten till individuell färgval garanterar att din nya garageport passar resten av huset. Alla tre modellerna är tillverkade av samma ’recept’ i fråga om kvalitet och funktionalitet. Skillnaden ligger i det estetiska uttrycket som varje garageportmodell har i form av egenskap av yttrestruktur.

Våra Garageportar är kända för sin höga kvalitet och långa levnadstid. Alla våra garageportar är CE-märkta och uppfyller säkerhetskraven EN-13241-1. I Danmark har NASSAU tillverkat portarna sedan 1970 och är en av ledande tillverkarna inom industri och garageportar.

Våra garageportar är tillverkade i aluminium som har fördelen att de inte rostar om det skulle råka bli en repa på porten, som annars är tillfället med en garageport i stål. 

NASSAU Garageportar monteras in i garaget bakom karmen som gör att porten inte tar onödvändig plats i själva garageöppningen och samtidigt öppnar garageporten alltid vertikalt uppåt så platsen kan utnyttjas maximalt. 

Utrymmeskrav för garageportar

Du kan beställa NASSAU Garageportar upp till 5 meter bredd och 3 meter hög. 

  1. Mät bredden i toppen och botten. Ta utgångspunkt från var måtten är störst
  2. Därefter mät höjden från högra och vänstra sida. Ta utgångspukt i var måtten är störst
  3. Kontrollera sidoplats på högra och vänstra sida (se platskrav schema)
  4. Se platskrav för överhöjden (se platskrav schema)
  5. Mät rumsdjup (se platskrav schema)
platskrav Garageportar