Måttbeställda Garageportar från 13.995,-

Inkl. Motor, Fjärrkontroll och Gratis Frakt till Svealand och Götaland

Måttanpassa garageportar helt efter dina egna önskemål – välj kulör i vårt breda sortiment

Våra måttbeställda, fullisolerade garageportar (44mm) från NASSAU ger dig de bästa lösningar för ditt garage. Du slipper strul och onödiga ombyggnationer eftersom  garageporten tillverkas efter dina mått. Våra skräddarsydda garageportar levereras alltid med MOTOR comfort 260,270,280 och en fjärrkontroll. Alla våra portar har CE-märkning, fallsäkring och inbrottssäkring. Besök vår Webshop och bygg din port själv med bara några klick. Du väljer själv modell, färg, fönster, mått etc… Superenkelt och du ser priset direkt. Vi skickar självklart offert om du hellre önskar det.

GARAGEPORTAR WEBSHOP

På Garageport webshop är principen: ”Din garageport, din design,” Beställ den portlösning som passar dig bäst. Det är enkelt och smidigt.
Alla priser inkluderar frakt upp till postnr 76***

garageport design

NASSAU erbjuder tre olika strukturer i aluminium, var och en med sitt unika uttryck och stil. Classic med stuccostrucktur , Softline Granit med slät yta och Woodgrain i trästruktur.

Beställ Gratis färgprov

Är du tveksamt till vilken färg och struktur din nya garageport borde ha? Då är det möjligt att beställa färgprover gratis via färgprov-webshoppen. Vi skickar garageport färgprover varje dag.

Utrymmeskrav för garageportar

Du kan beställa NASSAU Garageportar upp till 5 meter bredd och 3 meter hög. 

  1. Mät bredden i toppen och botten. Ta utgångspunkt från var måtten är störst
  2. Därefter mät höjden från högra och vänstra sida. Ta utgångspukt i var måtten är störst
  3. Kontrollera sidoplats på högra och vänstra sida (se platskrav schema)
  4. Se platskrav för överhöjden (se platskrav schema)
  5. Mät rumsdjup (se platskrav schema)
platskrav Garageportar
Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)