Garageportar från 13.995,-

Inkl. Motor, Fjärrkontroll och Gratis Frakt till Svealand och Götaland

Måttanpassade Garageportar från NASSAU 
Ditt självklara val – Individuella Garageportlösningar

Våra måttanpassade, fullisolerade, motorstyrda Garageportar från NASSAU ger dig de bästa lösningar för ditt garage. Du slipper för strul och onödiga ombyggnationer. Våra skräddarsydda garageportar levereras alltid med motor och fjärrkontroll, vilket gör livet lättare för dig och svårare för oinbjudna gäster på grund av inbyggd inbrottssäkring. Vi har ett stort urval av olika garageportöppnare såsom fjärrkontroller, koddosa, väggsändare och appstyrning som du kan läsa mer under tillbehör webshop.

Besök vår garageport webshop HÄR, så hjälper vi dig gärna genom hela processen.

GARAGEPORTAR WEBSHOP

På Garageport webshop är principen: ”Din garageport, din design,” Beställ den portlösning som passar dig bäst. Det är enkelt och smidigt.
Alla priser inkluderar frakt i Svealand och Götaland.

garageport modeller

NASSAU erbjuder tre olika garageportsmodeller i aluminium, var och en med sitt unika uttryck och stil. Garageportmodellerna heter Classic, Softline Granit och Woodgrain.

Beställ Gratis färgprov

Är du tveksamt till vilken färg och struktur din nya garageport borde ha? Då är det möjligt att beställa färgprover gratis via färgprov-webshoppen. Vi skickar garageport färgprover varje dag.

varför nassau port?

Vi har alltid kunden i fokus och därför tillverkar vi måttanpassade garageportar som är rätta för dig baserat på de förväntningar och krav du har. Våra garageportar är gjorda för skandinavisk klimat och  tål alla slags väderförhållanden.

mått och utrymmeskrav

Förverkliga din dröm med en garageport (takskjutport) från NASSAU där du får bästa möjliga användningen av utrymmet i ditt garage vilket ger dig mer komfort och daglig bekvämlighet att använda garaget.

Garageport FAQ

Här hittar du svar på de allra vanligaste frågorna om garageportar som kan hjälpa dig med ditt garageportprojekt. Hittar du inte det du söker så ring oss gärna på: 010-888 55 32.

garageport radiostyr

Vår Radioutrustning är en populär lösning för garageportar som ger dig en ökad komfort i hektisk vardag, eftersom garageporten kan användas trådlöst och på distans.

maveo smart hem app

Med Maveo ansluter du garageporten till telefonen och gör ditt garage till en del av ett smart hem. Anpassa maveo till ditt liv med ett par klickar.

VIDEO GUIDE

Vi har samlat olika videoguider till din hjälp. Se våra videoguider om garageport måttagning, montering och radiostyrning. Få priset på garageporten direkt i vår webshop.

Vad säger kunderna?

Jag hade ett par frågor som jag snabbt fick svaret på när jag ringde Nassau, då var det väldigt enkelt att beställa på webshopen. Det var också lätt att använda, jag kunde alltid se priset beroende på mina val.

Thomas Hansen, Stockholm
NASSAU garageport kund

NASSAU Garageport – Reklam

Designa själv måttanpassade garageportar från NASSAU – Ditt självklara val

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig som kund att designa måttanpassade garageportar efter dina egna val. När du köper en garageport från oss, så kan du vara helt säker på att du köper en kvalitativ garageport som du kommer att ha glädje av många år framöver. Och så sparar du dessutom pengar på dyra serviceavtal för våra portar fungerar bara år efter år med minimalt underhåll.

Allmänt om NASSAU Garageportar
Måttanpassade garageportar från NASSAU är gjorda i aluminium, som inte rostar vilket är tillfället med en stål garageport. Bor man nära havet, där garageporten är utsatt för både saltvatten och hård vind så är det inget problem för NASSAU Garageportar eftersom de är testade till att klara det. Våra portar är dessutom testade till att öppna och stänga upp till 74 000 gånger, det säger väl inte lite om driftsäkerhet på portarna. Eftersom vi har egen tillverkning har du möjlighet att beställa reservdelar upp till 30 år. NASSAU´s garageportar är alltid CE-märkta och därför uppfyller alla säkerhetskraven för garageportar. Lågt u-värde 0,5 W/m2K på våra portsektioner ger en bra isolering så du slipper onödiga värmekostnader som annars kan skjuta snabbt i höjden.

Låt oss hjälpa dig med måttagning och montering samt demontering och bortforsling av din gamla port så att du slipper stå för besväret själv. Du kan tryggt överlämna hela garageportprojektet till oss så ser vi till att du får den bästa lösningen för ditt garage.

NASSAU Sverige är dotterbolag till NASSAU Door A/S som är en del av ASSA ABLOY.

Du kan designa din egen garageport här på webshoppen.

Måttanpassade Garageportar från NASSAU webshoppen. Vi levererar inom 3-4 v. Få hjälp med montering eller montera själv. 

NASSAU hjälper dig under hela processen

Snabb offert?

Telefon: 010 – 888 55 32, Mail: garageport@nassau-door.se

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}