Kontakta oss

NASSAU Garageport Sverige

En del av ASSA ABLOY koncernen

Vi håller oss uppdaterade oss om Coronavirus genom media och branchorganisationer. NASSAU följer myndigheternas rekommendatationer och vidtar alla möjliga försiktighetsåtgärder.

Kontakta oss på telefon / chatt:

Måndag – Torsdag: 08:00 – 16:00

Fredag: 08.00 – 15.30

Service bild 8000 port

Skicka din fråga direkt

  Köp Garageportar Online - Designa på vår webshop

  Köp Garageportar online – Du designar själv – Men vi hjälper dig gärna med din beställning

  Vår affärsidé är att kunderna får valmöjligheten med hänsyn till design, färg, fönster och special anpassade mått. Du kan själv designa garageportar online i webshoppen. NASSAU har specialiserat sig på måttanpassade garageportar i aluminium som är korrosionsbeständiga/rostfria. Vi har den mest robusta driftsäkra garageporten på marknaden som också estetisk smälter in med alla byggnader. Vår exklusiva design kommer säkert dra uppmärksamhet och imponera på dina grannar.

  Kontakta NASSAU Garageport Sverige – Dotterbolag till NASSAU Danmark en av Europas ledande tillverkare av portar. NASSAU –  en del av ASSA ABLOY koncernen.

  NASSAU har producerat portar sedan 1970,  och är experter i tillverkning av industriportar och garageportar / takskjutportar. Efter många års gedigen erfarenhet kan vi erbjuda kvalitetsportar i alla hänseende. Vi är idag en av Europas ledande tillverkare av garageportar som producerar portar efter dina mått, design och färg.

  Skulle du vilja ha hjälp med måttagning, montering, demontering och bortforsling så klarar vi det också. Vi har gjort det väldigt enkelt och smidigt att köpa garageportar på vår webshop genom att lägga in dina önskade mått och så kan du se priset med detsamma. Enklare än så blir det inte..så köp din garageport online till ett förnuftigt pris av hög kvalitet hos NASSAU. Ska ni köpa garageportar till bostadsrättsföreningar eller större inköp så fråga oss för en offert.

  Besök gärna vår Webshop

   

  Spara & Dela vagn
  Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
  Back Spara & Dela vagn
  Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
  Your cart email sent successfully :)