Kontakta oss

NASSAU Garageport Sverige

En del av ASSA ABLOY

Vi håller oss uppdaterade oss om Coronavirus genom media och branchorganisationer. NASSAU följer myndigheternas rekommendatationer och vidtar alla möjliga försiktighetsåtgärder.

Kontakta oss på telefon / chat:

Måndag – Torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: ​​08:00 – 15:00

Service bild 8000 port

Skicka din fråga direkt

Köp online Garageportar - Designa på vår webshop

Köp online Garageportar – Du designar själv – Men vi hjälper dig gärna med din beställning

Vår affärsidé är att kunderna får valmöjligheten med hänsyn till design, färg, fönster och speciella måtten. Du kan själv designa online garageportar i webshoppen. NASSAU har specialiserat sig i måttanpassade garageportar i aluminium som är korrosionsbeständiga. Vi har den mest robusta driftsäkera garageporten på marknaden som också estetisk smälter in med alla byggnader. Vår exklusiva design vill säkert dra uppmärksamheten och imponera på dina grannar.

Kontakta NASSAU Garageport Sverige – Dotterbolag till NASSAU Danmark en av Europas ledande tillverkare av portar. NASSAU –  en del av ASSA ABLOY.

NASSAU har producerat portar sedan 1970,  och är experter i tillverkning av industriportar och garageportar / takskjutportar. Efter många års gedigen erfarenhet innebär att vi kan erbjuda kvalitets portar i alla hänseende. Vi är idag bland Europas ledande tillverkare av garageportar som producerar portar efter dina mått, design och färg och erhåller inte standardmått.

Skulle du vilja ha hjälp med måttagning, montering, demontering och bortforsling så klarar vi det också. Vi har gjort det väldigt enkelt och smidigt att köpa garageportar på vår online webshop genom att lägga in dina önskade mått och så kan du se priset med detsamma. Enklare blir det inte..så köp online garageportar till förnuftliga priser i hög kvalitet hos NASSAU. Ska ni köpa garageportar till bostadsrättsföreningar eller större inköp så fråga oss för en offert.

Besök gärna vår Webshop.

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}