Om NASSAU

Del av ASSA ABLOY koncern

NASSAU - En av Europas ledande garageport tillverkare

NASSAU har över 50 års erfarenhet av tillverkning av industriportar och garageportar / takskjutportar. Många års erfarenhet innebär att vi kan kalla oss för experter i porttillverkning och kan erbjuda våra kunder hög kvalitativa portar. Våra portar är funktionella och driftsäkra som du alltid kan lita på och de fungerar bra år efter år med minimal underhåll.

Har du behov av tekniskt hjälp i planeringsfasen, eller montering av garageporten / takskjutporten så hjälper vi dig gärna. Vi är alltid beredda att hitta olika lösningar för våra kunder eftersom vi specialtillverkar våra portar anpassade efter kundernas behov.

Eftersom vi har en egen produktion klarar vi av korta leveranstider på specialbeställda mått. På vår webshop kan du själv designa din egen garageport genom att ange modell, färg, fönster och mått. Det är superenkelt och du kan se priset på engång. Vi har specialiserat oss på måttbeställda portar och därför erhåller inte standard portar. Våra kunder får själv möjligheten att designa deras port så de blir nöjda. Vill du inte designa själv så  kontakta oss med måtten så hjälper vi dig med porten efter dina önskemål och behov.  Oavsett vilken typ av frågor du har om garageportar så hör gärna med oss vad vi kan bidra med. En sak är säkert att vi har den bästa takskjutporten på marknaden som vi är stolta av.

Beställ enkelt och tryggt på vår webshop: https://nassau-door.se/webshop/

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}