Om NASSAU

En del av ASSA ABLOY koncernen

NASSAU - En av Europas ledande porttillverkare

Vi har över 50 års erfarenhet av tillverkning av industriportar och garageportar. Många års erfarenhet innebär att vi kan kalla oss för experter i porttillverkning och kan erbjuda våra kunder högkvalitativa portar. Våra portar är funktionella och driftsäkra som du alltid kan lita på och de fungerar bra år efter år med minimalt underhåll.

Har du behov av teknisk hjälp i planeringsfasen, eller montering av garageporten så hjälper vi dig gärna. Vi är alltid beredda att hitta olika lösningar för våra kunder eftersom vi specialtillverkar våra portar efter kundernas behov.

Vi har specialiserat oss på måttbeställda portar och därför har vi inga standardportar. Våra kunder får själva möjligheten att designa sina portar så att de blir nöjda. Vill du inte designa själv så  kontakta oss med måtten så hjälper vi dig med porten efter dina önskemål och behov.  Oavsett vilken typ av frågor du har om garageportar, hör gärna av dig till oss  för att se vad vi kan bidra med. En sak är säker, vi har den bästa garageporten på marknaden och det är vi stolta över.

 

nassau, takskjutportar, hurtigporter, garageportar

NASSAU´s historia – Dansk design sedan 1970

Nassaus historia började 1970 och sedan dess har företaget växt snabbt och är nu en av Europas ledande tillverkar av takskjutportar. Med fokus på produktutveckling och tillväxtmarknader utvecklar NASSAU ständigt sin marknadsposition och har under senare år fått en ökad andel av den europeiska marknaden.

Den funktionella porten passar perfekt med olika arkitektoniska stilar och NASSAU strävar alltid efter att bli arkitektens bästa partner, både när det gäller utmanande nya byggnader och renovering av befintliga byggnader. Med kompetent rådgivning är kunden garanterad stöd i hela inköpsprocessen – från första förfrågan till installation, service och underhållsrådgivning. NASSAU har en omfattande personal av konsulter, specialutbildade montörer och en välfungerande serviceorganisation som alla bidrar till att säkerställa en hög produktfunktionalitet, underhåll och hållbarhet.

NASSAU utvecklar inte bara industriportar och garageportar/takskjutportar, men också bra kundrelationer genom kontinuerligt samarbete så kunderna får en positiv upplevelse under hela processen – från konsultens råd, till leverans och installation av industriportar eller garageporten.

Som leverantör av industriportar arbetar NASSAU också på business-to-business marknaden. Försäljningen sker vanligen direkt till slutanvändaren, eller alternativt via entreprenören eller konsulten (ingenjör / arkitekt). Kraven på industriportar varierar naturligtvis beroende på bransch. Genom ett flexibelt produktsortiment kan NASSAU erbjuda skräddarsydda portlösningar till olika branscher som jordbruk, logistikcenter, livsmedelsproducenter, brandstationer, bilhandlare, industriföretag och verkstäder samt till privata kunder som kräver högkvalitativa portar i attraktiv design.

Vårt produktsortiment marknadsförs under namnet NASSAU, som täcker ett brett spektrum av automatiskt och manuellt manövrerade industriportar och garageportar – allt i den ökända NASSAU kvalitet. Och alla är anpassade till kundens individuella krav när det gäller funktionalitet, klimatförhållanden, storlek och design.

Vi har huvudkontor och produktion på Fyn i Danmark och härifrån distributeras våra produkter till olika länder i Europa. Nassau exporterar till mer än 30 länder. Totalt sysselsätter NASSAU Door A/S ca. 400 anställda. Vår moderna produktionsanläggningar möjliggör en hög grad av flexibilitet, vilket gör det möjligt för NASSAU att erbjuda individuella lösningar av enhetligt hög kvalitet.

Dessutom säkerställer den flexibla produktionsanläggningen att fokusområdena design, leveranstid och kvalitet alltid överensstämmer med marknadens krav.