Om NASSAU

En del av ASSA ABLOY koncernen

NASSAU - En av Europas ledande garageport tillverkare

NASSAU har över 50 års erfarenhet av tillverkning av industriportar och garageportar / takskjutportar. Många års erfarenhet innebär att vi kan kalla oss för experter i porttillverkning och kan erbjuda våra kunder hög kvalitativa portar. Våra portar är funktionella och driftsäkra som du alltid kan lita på och de fungerar bra år efter år med minimalt underhåll.

Har du behov av teknisk hjälp i planeringsfasen, eller montering av garageporten / takskjutporten så hjälper vi dig gärna. Vi är alltid beredda att hitta olika lösningar för våra kunder eftersom vi specialtillverkar våra portar efter kundernas behov.

Eftersom vi har en egen produktion klarar vi av korta leveranstider på specialbeställda mått. På vår webshop kan du själv designa din egen garageport genom att ange modell, färg, fönster och mått. Det är superenkelt och du kan se priset på en gång. Vi har specialiserat oss på måttbeställda portar och därför har vi inte standard portar. Våra kunder får själva möjligheten att designa sina portar så att de blir nöjda. Vill du inte designa själv så  kontakta oss med måtten så hjälper vi dig med porten efter dina önskemål och behov.  Oavsett vilken typ av frågor du har om garageportar, hör gärna av dig till oss  för att se vad vi kan bidra med. En sak är säker, att vi har den bästa takskjutporten på marknaden som vi är stolta över.

Beställ enkelt och tryggt på vår webshop: https://nassau-door.se/webshop/

 

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)