fbpx

Om NASSAU

NASSAU - en av Europas ledande garageport / takskjutport tillverkare

NASSAU har över 49 års erfarenhet av tillverkning av industriportar och garageportar / takskjutportar. Många års erfarenhet innebär att vi kan erbjuda hög kvalitet och personlig service och därför kan vi kalla oss för experter i porttillverkning.

Vi är idag en av Europas ledande tillverkare av industriportar och garageportar / takskjutportar sedan uppstarten år 1970. Har du behov av tekniskt hjälp i planeringsfasen, eller montering av garageporten / takskjutporten så hjälper vi dig gärna. Vi är alltid beredda att hitta olika lösningar för våra kunder eftersom vi specialtillverkar våra portar anpassade efter kundernas behov.

Eftersom vi har en egen produktion klarar vi av korta leveranstider på specialbeställda mått. På vår webshop kan du själv designa din egen garageport genom att ange modell, färg och mått. Det är enkelt och du kan se priset med detsamma.

Beställ enkelt och tryggt på vår webshop: https://nassau-door.se/webshop/

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}