Takskjutportar från NASSAU

Takskjutportar från NASSAU

När du köper takskjutportar från NASSAU så köper du alltid prima kvalité och driftsäkerhet som vi prioriterar väldigt högt. Vi är experter i tillverkning av takskjutportar i speciella mått som våra kunder uppskattar. Kundanpassade takskjutportar med olika valmöjligheter när det gäller design, färg och tillbehör uppskattas. Hos oss är det dig som kund i fokus och vi vill gärna vara ditt självklara val när det gäller val av en ny takskjutport. Våra takskjutportar är testade för att öppna och stänga upp till cirka 74 000 gånger. NASSAU skensystem i stål är marknadens mest robusta system som garanterar dig en optimal montering av din garageport oberoende av husets förhållande och standard.

Ska du byta din gamla vipport i ditt garage, så kan en takskjutport vara en bra lösning som ger garaget ett nytt liv. Vipportar monteras vanligtvis i dörröppningen, vilket reducerar själva bredden. Genom att ersätta den gamla vippporten med en ny garageport / takskjutport från NASSAU, får du vanligtvis en 20-25 cm bredare dörröppning. En NASSAU garageport / takskjutport skapar mer utrymme.

Säkerhet

Du kan med klämskyddsäkring vara helt säker på att fingrar eller andra föremål inte kommer i kläm mellan takskjutportsektionerna. Objudna gäster har ingen chans att komma in i garaget på gund av att säkerhetsspärren i skenan. 

Korta leveranstider

Kunderna väljer NASSAU för våra kvalitets garageportar, korta leveranstider, konkurrenskraftiga priser, bra service och många nöjda kunder.

Vi säljer garageportar till både industri och privatpersoner och har mer än 49 års erfarenhet på både hemmamarknaden och den utländska marknaden. Varje gång en garageport levereras från NASSAU vet vi att den är av högsta kvalitet. 

 

Made in Denmark NASSAU garageport

NASSAU tillverkar alla garageportar / takskjutportar i sin egen fabrik i Danmark. I Sverige har vi flera samarbetspartners som hjälper till vid montering och service av våra garageportar och som dessutom säkerställer att vår höga kvalitet på garageportar efterlevs. Detta gör att vi med stolthet kan skriva Made in Denmark på våra garageportar. 

NASSAU fingerklemsikring

Säkerhet har den högsta prioritet hos NASSAU. Många rörliga delar av en garageport kräver en genomtänkt säkerhetsåtgärd. Med säkerhet i åtanke har vi därför utvecklat den mest pålitliga garageporten till dags datum. Vår smarta design är standard på alla NASSAU garageportar. Det förhindrar klämda fingrar eller andra föremål mellan portdelarna.

NASSAU life-time-test

På NASSAU uppfyller vi de lagkrav och regler som ställs på oss. Det innebär att vi har testat våra garageportar för vad vi kallar ”livstid”. Våra garageportar har testats på 74 000 cykler – de har med andra ord öppnats och stängts 74 000 gånger utan fel och reparationer. Om du underhåller takskjutporten enligt våra instruktioner, har du marknadens mest tillförlitliga garageport.

NASSAU custommade

På NASSAU skräddarsyr vi garageporten efter dina behov och inte tvärtom. Genom fritt val av modell, färg och tillbehör garanterar vi att din nya garageport passar resten av huset. På vår webshop är principen ”din garageport, din design”, du beställer därför själv den portlösning som passar dig bäst.

 

NASSAU isoleringsegenskaper

På NASSAU tycker vi att det är viktigt att ha en garageport med goda isoleringsegenskaper som håller värmen inne och kylan ute i ditt garage. Det är en mycket viktig parameter att beakta när du investerar i en ny garageport. Med NASSAU´s porttjocklek på 44 mm erbjuder vi en av marknadens bäst isolerade garageportar. Effektiva tätningar runt om hela garageporten säkerställer utmärkta isoleringsegenskaper så du kan spara på värme utgifterna.

NASSAU indbrudssikring

Våra garageportar är, som standard, utrustade med inbrottsskydd. Om någon försöker öppna din garageport från utsidan har motorn en låsmekanism som gör att grinden motsätter öppningsprocessen. På samma sätt finns det en säkerhetsanordning monterad som låser dragstången och gör det svårt att öppna porten från utsidan.

NASSAU vindlast

Vi på NASSAU testar ofta våra garageportar. SP-institutet har testat våra garageportar för vindmotstånd och hur starkt vindtryck våra danskt tillverkade garageportar kan tåla. Våra garagedörrar har testats för minst klass 3 styrka. Vid en panel på 1100 Pa kan skruvarna börja lossna. Vi kan därför garantera att NASSAU garageportar kan stå emot minst 965 Pa atmosfärstryck.

säkerhetspaket2

När du väljer säkerhetspaket hos oss så ansvarar vi för att ta måtten och du överlåter hela ansvaret till oss. Du måste ändå lägga in cirka måtten  i webshoppen för att systemet kan räkna fram priset baserat på var du bor.

Garageportar/takskjutportar i 3 modeller

Hos oss på NASSAU kan du välja mellan 3 olika yttrestrukturer för din nya garageport. Varje garageport har sitt egna unika uttryck men i funktionalitet är de lika driftsäkra. Våra olika modeller passar de flesta husen och du kan själv designa efter just dina behov och önskemål.

NASSAU Garageportar – Reklam

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)