Instruktioner

Du behöver inte kompromissa

NASSAU Garageport instruktioner

Läs eller ladda ner våra Garageportar Guides här:

NASSAU Garageport instruktioner

Du designer, vi producerer Garageporten i Danmark

Här på sidan har vi samlat en del instruktioner till din hjälp. Du kan läsa om hur du tar måtten och platskrav för montering. Vill man montera själv så kan man läsa i instruktioner om montage steg för steg. Är man hantverkare så är det ingen sak att montera en port med hjälp av NASSAU Garageport instruktioner. Vi rekommenderar att man läser igenom instruktioner noga innan man påbörjar montaget.

Garageportar är ofta en viktig del av byggnadens utseende. Valet av porttyp, fyllningar, färger, topp- och sidopaneler etc. kan därför vara avgörande för ett framgångsrikt resultat. Vi har Vision eller Panorama fönster som du kan välja mellan för att få ljus i garaget.

Med garageportar från NASSAU har du i stort sett fritt val att utforma byggnadens fasad som du vill.

Sortimentet av färger, modeller, storlekar, fönster och fyllningar ger ett nästan oändligt antal kombinationer, så du behöver inte kompromissa.

Hos NASSAU har vi inga standard Garageportar, vi tillverkar Garageporten alltid efter dina önskemål  och behov. Med hjälp av vår Garageport webshop kan du designa din egen Garageport, så den passar precis till ditt garage och ditt hus. Alla våra garageportar är försedda med klämskyddsäkring, inbrottskyddsäkring och CE-märkta. Med 44 cm tjocka välisolerade paneler kan du hålla värmen inne och slippa för en kallgarage. Hvad koster din nya Garageport?

Få direkt Garageportens pris med hjälp av vår webshop. Du er också valkommen att ringa på tlf. 010-8885532– Vi har producerat garageportar seden 1970 och vågar gärna säga att vi är specialister i garageporttillverkning.

NASSAU tillverkar kvalitetsportar i en modern produktionsanlägg i Danmark i Ringe.

nassau, arkitekt
Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)