fbpx

Instruktioner

Du behöver inte kompromissa

NASSAU Garageport instruktioner

Läs eller ladda ner våra Garageportar Guides här:

NASSAU Garageport instruktioner

Du Designar, vi producerer Garageporten

Här på sidan har vi samlat en del NASSAU Garageport instruktioner till din hjälp. Du kan läsa om hur du tar måtten och platskrav för montage av garageporten. Har du lust själv att montera, så kan du också läsa i instruktioner hur du monterar en garageport steg för steg. Är man hantverkare så är det ingen sak att montera en port med hjälp av NASSAU Garageport instruktioner. Innan man påbörjar montage rekommenderar vi att man läser instruktioner gärna noga igenom.

Garageportar är ofta en viktig del av byggnadens utseende och en ny garageport kan ge huset en ansiktslyft. Valet av porttyp, fyllningar, färger, topp- och sidopaneler etc. kan därför vara avgörande för ett framgångsrikt resultat. Vill man gärna ha ljus i garaget så kan man välja fritt mellan våra två fönstertyper Vision eller Panorama som kan ge naturligt ljus i garaget. Våra garageportar är utrustade med slitstarka gummilistor runt porten och mellan portsektioner och därmed håller värmen inne i garaget och sparar på värmeräkningen i vinter perioderna.

Med garageportar från NASSAU har du i stort sett fritt val att utforma byggnadens fasad som du vill.

Sortimentet av färger, modeller, storlekar, fönster och fyllningar ger ett nästan oändligt antal kombinationer, så du behöver inte kompromissa.

Hos NASSAU har vi inga standard Garageportar utan vi tillverkar Garageporten alltid efter dina önskemål  och behov. Du kan med hjälp av vår Garageport webshop designa din egen Garageport, så den passar precis till ditt garage och ditt hus. Våra garageportar är försedda med klämskyddsäkring, inbrottskyddsäkring och CE-märkta. Med 44 cm tjocka välisolerade paneler med sköldbrygga kan du hålla värmen inne och slippa för en kallgarage.

Hvad koster din nya Garageport?

Få direkt Garageportens pris med hjälp av vår webshop. Du er varmt välkommen att ringa till oss också på tlf. 010-8885532. Vi har producerat garageportar sedan 1970 och vågar gärna säga att vi är specialister i garageporttillverkning.

All produktion foregår i Danmark i Ringe och härifrån distribueras till många olika länder.

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}