Instruktioner

Takskjutportar montering

Montera själv TAKSKJUTPORTAR med våra monteringsinstruktioner.

 

Måttagning av Garageport

Garageportar under 2,33 m. höjd

Garageportar över 2,33 m. höjd

Takskjutportar montering – NASSAU

Du Designar, vi producerer Garageporten

Montering av takskjutportar ska vara enkelt. Är du en hantverkare så är det ingen sak att montera NASSAU takskjutportar. Givetvis ska du veta vad du gör och därför har vi samlat en hel del monteringsinstruktioner till din hjälp. Du kan läsa om hur du tar måtten, platskrav samt montering av garageporten.

Olika typer av garageportar kräver olika utrymme. För att kunna installera en takskjutport måste man vara säker på att utrymmeskrav är uppfyllt. Sedan är det viktigt att man läser monteringsinstrukionerna noga igenom innan man påbörjar montering för ett lyckad resultat. 

Med garageportar från NASSAU har du i stort sett fritt val att utforma byggnadens fasad som du vill.

Sortimentet av färger, modeller, storlekar, fönster och fyllningar ger ett nästan oändligt antal kombinationer, så du behöver inte kompromissa.

Hvad koster din nya Garageport?

Priset på Garageporten beror på garageportens storlek, modell, färg och extra tillbehör. Genom att lägga in dina mått och tillval kan du se Garageportens pris direkt på vår webshop

Hos NASSAU har vi inga standard Garageportar / takskjutportar utan vi tillverkar Garageporten alltid efter dina önskemål  och behov. Du kan med hjälp av vår Garageport webshop designa din egen Garageport, så den passar precis till ditt garage och ditt hus. Våra garageportar är försedda med klämskyddsäkring, inbrottskyddsäkring och alltid CE-märkta. Med 44 cm tjocka välisolerade portblad med bruten sköldbrygga kan du hålla värmen inne.

 

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)