Instruktioner

Takskjutportar montering

Montera själv TAKSKJUTPORTAR med våra monteringsinstruktioner.

 

Måttagning av Garageport

Garageportar under 2,33 m. höjd

Garageportar över 2,33 m. höjd

Takskjutportar montering – NASSAU

Du Designar, vi producerer Garageporten

Montering av takskjutportar ska vara enkelt. Är du en hantverkare så är det ingen sak att montera NASSAU takskjutportar. Givetvis ska du veta vad du gör och därför har vi samlat en hel del monteringsinstruktioner till din hjälp. Du kan läsa om hur du tar måtten, platskrav samt montering av garageporten.

Olika typer av garageportar kräver olika utrymme. För att kunna installera en takskjutport måste man vara säker på att utrymmeskrav är uppfyllt. Sedan är det viktigt att man läser monteringsinstrukionerna noga igenom innan man påbörjar montering för ett lyckad resultat. 

Med garageportar från NASSAU har du i stort sett fritt val att utforma byggnadens fasad som du vill.

Sortimentet av färger, modeller, storlekar, fönster och fyllningar ger ett nästan oändligt antal kombinationer, så du behöver inte kompromissa.

Hvad koster din nya Garageport?

Priset på Garageporten beror på garageportens storlek, modell, färg och extra tillbehör. 

Hos NASSAU har vi inga standard Garageportar / takskjutportar utan vi tillverkar Garageporten alltid efter dina önskemål  och behov. Våra garageportar är försedda med klämskyddsäkring, inbrottskyddsäkring och alltid CE-märkta. Med 44 cm tjocka välisolerade portblad med bruten sköldbrygga kan du hålla värmen inne.