Takskjutport modeller

Takskjutport modeller

Med 3 olika garageport modeller från NASSAU har du möjlighet att måttbeställa din garageport med den yttrestruktur som passar bäst för ditt garage och resten av huset. Den traditionella garageport modellen Classic med stuccostruktur, den eleganta garageport modellen Softline granit med slät yta och Woodgrain med trästruktur som passar perfekt till gamla husen med mycket träarbete. När du väljer en takskjutport från NASSAU, så kan du vara helt säker på att få en driftsäker port som håller i 25-30 år.

Du designar och vi tillverkar din Takskjutport

På NASSAU har vi specialiserat oss på specialbeställda måtten. I vår Garageports webshop kan du designa din nya garageport för att passa till ditt garage och hus. 

Möjligheten till individuell färgval garanterar att din nya garageport passar resten av huset. Alla tre modellerna är tillverkade av samma ’recept’ i fråga om kvalitet och funktionalitet. Skillnaden ligger i det estetiska uttrycket som varje garageportmodell har i form av egenskap av yttrestruktur.

Våra Garageportar är kända för sin höga kvalitet och lång levnadstid. Alla våra garageportar är CE-märkta och uppfyller säkerhetskraven EN-13241-1. I Danmark har NASSAU tillverkat portarna sedan 1970 och är en av ledande tillverkarna inom industri och garageportar.

Våra garageportar är tillverkade i aluminium som har fördelen att de inte rostar om det blir en repa på garaget som är tillfället med en stål garage. 

NASSAU Garageportar monteras in i garaget bakom karmen som gör att porten inte tar unödvändigt plats i själva garageöppningen och samtidigt öppnar garageporten alltid vertikalt uppåt så platsen kan utnyttjas maximalt. 

Hitta garageportens pris med hjälp av NASSAU Garageport webshop. Du är också mer än välkommen att ringa på tel. 010-888 55 32 Med vår 49 års erfarenhet är vi redo att hjälpa dig.

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)