Garageportar – Woodgrain

NASSAU Woodgrain Garageport

woodgrain-garasgeportar-nassau

NASSAU Woodgrain

Modellen NASSAU Woodgrain takskjutport är tillverkad i aluminium med imiterad trästruktur exteriör med horisontell profilering med lika uppdelade sektioner som du kan beställa i 2 olika färger utan extra kostnad. Trästrukturen ger garageporten ett naturligt utseende som passar många byggnader och är slitstrakt och du behöver aldrig måla porten. Precis som med våra andra två garageportsmodeller, tillverkas Woodgrain alltid i tre 44 mm tjocka portsektioner som ger dig bra isolering. Som standard tillverkas NASSAU garageportar med isoleringsremsor som bryter värmebroen mellan dörrens framsida och baksida. Detta ger dig en av marknadens bästa isolerade garageportar med säker drift.

Garageporten från NASSAU är tillverkad med botten och toppprofil i svart pulverlackerat aluminium med effektiva tätningsremsor. Detta ger en visuell stor yta och säkerställer att garageporten stängs ordentligt. Om du vill ha kvalitet, trygghet, ökad komfort och flexibilitet på en hektisk dag är en garageport från NASSAU det rätta valet. Vi levererar som standard alla våra garageportar med elektrisk styrning som underlättar för dig att komma in och ut ur garaget. Du kan med ett enkelt tryck från bilen öppna och stänga din garageport utan att behöva stiga ur bilen.

Hos NASSAU har vi inte standardmått utan tillverkar takskjutporten efter dina mått. Alla våra takskjutportar är CE-märkta och därför uppfyller branchens höga krav med hänsyn till säkerhet. Våra takskjutportar är dessutom försedda med klämskyddsäkring, fallsäkring och inbrottsskyddsäkring som minskar risken för att bli skadad och håller objudna gäster ute.

Garageport – Produktinfo

  • Bredd: 2000 – 5000 mm
  • Höjd: 1830 – 3000 mm
  • 2 olika standardfärger exteriör
  • Gråvit RAL9002 med stuckastruktur interiör
  • Tillval fönster: Vision eller Panorama
  • Automatisk port och 1 st. 2-kanals fjärrkontroll är alltid standard
  • Aluminium paneler

 

Standardutrymme för Garageportar

Överhöjd: Min. 120-250 mm.
Sidoplats: Min. 90-100 mm.
Rumsdjup: Min. 3305 mm – 4350 mm.

Läs specifikationen för måttagning och platskrav här.

Klassificering

Lufttäthet: Klass 4
Vattentätning: Klass 3
Vindbelastning: Klass 4
U-värde (sektion): 0,5W/m²K 

Du kan välja mellan 2 olika yttre standardfärger för din nya Woodgrain garageport. Insidan av NASSAU Woodgrain garageport kommer alltid i grå vit RAL9002.

Portisolering med bruten köldbrygga