Hur är säkerhetn på NASSAU garageportar?

Säkerheten på NASSAU Garageportar

NASSAU prioriterar alltid säkerheten före allt annat. Med nästan 50 års erfarenhet av tillverkning av garageportar har vi gedigen kunskap om våra produkter och deras säkerhet. Vi producerar Industriportar och garageportar av högsta kvalitet i vår fabrik på Fyn i Danmark. För oss gäller det bara den högsta kvalitet och vi kompromissar heller inte när det gäller säkerheten. En NASSAU garageport är därför en av marknadens säkraste garageportar.

Förutom att våra garageportar har en vacker visuell design, äventyrar vi inte kvalitet och säkerhet. Det kan annars bli en väldigt dårlig upplevelse att få fingrarna i portbladen och därför har vi utvecklat ett klämskydd på våra garageportar. Detta säkerställer att dina fingrar och andra föremål är säkra och inte fångas mellan sektionerna när porten går upp eller ner. Fingerklämskydd är standard på alla NASSAU garageportar. Dessutom stannar en garageport från NASSAU automatiskt med säkerhetsfotoceller som skyddar mot objekt eller personer som kan vara under porten medan den går ner. Säkerhetsfotocellerna övervakar därför området runt din garageport, som skickar en signal till motorn om en person eller ett objekt står i garageportens öppning.

Vi testar ofta säkerheten på våra garageportar så att kvalitet och säkerhet alltid ligger på den högsta nivå. Vi ser därför alltid till att våra lösningar inte blir föråldrade. Därför följer vi givetvis alla tillämpliga lagkrav och tillämpliga regler. Våra garageportar är livstidstestade, där det testats för att öppna och stänga 74000 gånger utan fel och reparationer. Därmed säkrar du en av marknadens mest tillförlitliga garageportar.