Vilka garageportöppnare finns det?

Det finns flera typer av garageportöppnare för garageportar

När du använder din garageport är radioutrustning uvärderlig. Det ger dig komfort i vardagen när du kan kontrollera din garageport på distans med en garageportöppnare. Vill du använda mer än en garageport i taget, så är det naturligtvis också ett alternativ.

Det är väldigt lätt att komma körande i bilen, varefter du kan öppna din garage med en garageportöppnare.

NASSAU erbjuder ett brett sortiment av fjärrkontroller för våra garageportar – så du får den lösning som passar dig. Det ökar flexibiliteten och komforten när du öppnar eller stänger din garageport.

Våra handsändare kan programmeras för att styra mer än en garageport, beroende på vilken modell du vill ha.

Flera fjärrkontrollerna är utrustade med en statusknapp som låter dig se om din garageport är öppen eller stängd när garageporten inte är synlig. Det är ett super effektivt sätt att se om du inte kommer ihåg att stänga din garageport.

Med vår kodknappsats anger du själv önskad kod, därefter de personer som känner till koden kan öppna och stänga din garageport. Det är super smart, om det är flera människor som behöver öppna garageport. Samtidigt kan du ge koden till någon som kan behöva leverera något till dig medan du inte är hemma. Denna kod kommer att gälla tre gånger. Kodknappsatsen har ett skärmskydd så det skyddas mot vind och väder.

Vår radioutrustning kan låsas så att dina barn inte använder garageporten som leksak.

Enkel programmering

Det är super enkelt att programmera våra fjärrkontroller, och vi har gjort ett antal användarhandböcker och videoguider som kan hjälpa dig på vägen till ett liv med mer komfort. Titta på våra videoguider här.

Homelink

Vill du hantera allt från bilen? Då är HomeLink den rätta lösningen. Med HomeLink kan du styra din garageport direkt från bilen. HomeLink är en programmerbar fjärrkontroll och kan styra upp till tre olika enheter – nämligen garageporten, larmsystemet och ljuset.

HomeLink-panelen består av tre programmerbara knappar och en indikeringslampa i backspegeln.