Vilken garageport är den bästa?

Vilken garageport är den bästa?

Dansk KVALITET

Sedan starten av 1970 har NASSAU lagt vikt på kvalitetsportar som håller i mer än 30 år. Våra garageportar är testade till att öppna /stänga upp till 74 000 gånger. Genom egen produktion i DANMARK – Producerar vi kvalitetsportar och ger service till konkurrenskraftiga priser. Av denna anledning har vi därför samlat hela vår produktion och administration i Ringe på Fyn. Vi strävar alltid efter att ge kunden den bästa garageport som matchar kundens behov och garage utan att gå på kompromiss med kvaliteten.

Vi vill gärna tillverka garageporten så det passar till ditt porthål utan att du ska behöva bygga om därför erhåller vi inga standardmått utan alltid kundanpassade måtten.

Med mer än 49 års erfarenhet har NASSAU stor erfarenhet av att producera garageportar och industridörrar i Danmark. Eftersom vi inte äventyrar med kvalitet och med stor erfarenhet i branchen innebär det att vi kan erbjuda kvalitet i alla processer. NASSAU erbjuder kvalificerad rådgivning under planeringsfasen och tar hand om hela affären.

Vi fokuserar alltid på kunden och ser till att kunden får en positiv upplevelse under hela köpsprocessen. NASSAU har levererat portar för Thule Air Base, fängelser, biltvättar, etc., som alla kräver den bästa kvaliteten.