Vilka färger finns garageportarna i?

Beroende på vilken modell du väljer, finns det ett antal standardfärger som du fritt kan välja mellan när du utformar din garageport. Vår fabrik, som ligger i Fyn, producerar tre olika garageportar. De kallas: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granit och NASSAU Woodgrain.

Rätt färgval för din NASSAU garageport

Våra NASSAU Classic garageportar finns i 11 standardfärger som du fritt kan välja mellan, för att matcha till ditt hus. Om du vill ha en garagefärg som ligger utanför standardfärgerna, har du också möjlighet att skriva in en specifik RAL-färgkod – du kan få Classic och Woodgrain i alla RAL-färger.

Se vårt stora utbud av RAL-färgkoder här

För vår NASSAU Softline Granit garageport finns tre olika standardfärger, medan Woodgrain-modellen finns i fyra olika standardfärger. Här har du också möjlighet att ange en specifik färg för din garageport. Invändig levereras NASSAU Classic alltid i färgen gråvit.

Vi har därför gjort det möjligt för dig att välja den färg som passar dig och ditt hus. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder individuella lösningar.

Välj din färg från nätbutiken

I vår webutik kan du välja den färg som bäst passar till ditt hus. Du kan enkelt välja färg, samtidigt som du kan se färgen i interaktion med den typ av tegel som ditt hus har.