Vilken garageportmodell ska jag välja?

Vilken garageportmodell ska jag välja?

Det finns många olika modeller att välja mellan när det gäller garageportar. Vår TAKSKJUTPORT är mycket populär och kan beställas i 3 olika yttrestrukturer.
De tre modellerna är: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granit och NASSAU Woodgrain. De tre modellerna är funktionellt lika, men har sina egna unika uttryck och stil. Välj garageporten som passar till ditt hus. Alla våra portar tillverkas i aluminium i egen fabrik i Danmark i Ringe som har marknadens bästa isolerade garageportar. Vilken garageportmodell än du väljer så se till att det det passar med resten av stil på huset för enhetligt intryck.

NASSAU Classic är en garageport med stucco-struktur, dvs att repor är  inte tydliga och är försedd med 44 mm tjocka skummade paneler.

NASSAU Woodgrain producerad med en imiterad trästruktur med en horisontell profil. Trästrukturen ger ett naturligt utseende till ditt garage och passar till hus med mycket träarbetet.

NASSAU Softline Granit produceras i en slät yta, vilket bidrar till att ge ett exklusivt utseende.  Denna typ passar till minimalisk typ av hus.
Softline Granit garageportar passar till fönster och dörrar i Sablé-färger och Sablé-ytor.
Svart Softline Granit Garageportar matchar noir 900 sablé fönster och dörrar från bland annat Velfac och Rational
Grå Softline Granit Garageportar matchar noir 2100 sablé dörrar och fönster från bland annat Velfac och Rational
Vit Softline Granit Garageportar Match White SAA 10F sablé från bland annat Velfac och Rational

Dansk tillverkade Garageportar enligt dina önskemål

Välj den storlek som passar dig och ditt hus. Vi producerar din garageport enligt dina individuella mål, önskemål och behov. Samtidigt har du möjlighet att anpassa garageport med Vision eller Panoramafönster som kan ge dagsljus i garaget.

Vi erbjuder kvalificerad rådgivning under planeringsfasen, leverans, montering och service – Vi sitter alltid klara till att hjälpa dig.