Din lösning, din garageport

NASSAU producerar garageportar efter dina behov

Vad kostar min nya garageport? I vår webbutik har vi gjort det enkelt. I webbutiken kan du designa din egen garageport och omedelbart se ditt pris. Du anger dina specifika mått och önskemål för din garageport så att den passar ditt eget hem. Vilken färg kan jag välja? Ska det vara vision eller panoramafönster? Allt detta kan du designa i vår webbutik som visuellt visar hur din garageport kommer att se ut. Vi hjälper naturligtvis också till med leverans och montering av din nya garageport.

Det är din garageport – därför anpassar vi oss efter dina önskemål och ser till att du får ut det mesta av din garageport. Du designar och vi tillverkar.

NASSAU erbjuder 3 olika modeller av garageportar som har 3 olika yttrestrukturer. De tre modellerna är: NASSAU Classic, NASSAU Softline och NASSAU Woodgrain. De tre modellerna är funktionellt lika men varje modell har sitt eget unika uttryck och stil. Om du vill läsa mer om modellerna, klicka här

Garageportar av högsta kvalitet

Vi äventyrar inte kvalitet och med 49 års erfarenhet kan vi erbjuda kvalitet i alla aspekter. Hos oss erbjuder vi kvalificerad rådgivning till dig under planeringsfasen, leveransen, montering och service. Vi har vår egna produktion i Ringe i Fyn, Danmark. Som kund hos oss kan du förvänta dig att få den bästa kvalitet och service. Vår mångåriga erfarenhet gör att vi i dag är bland Europas ledande tillverkare av industriportar och garageportar.

Om du behöver råd är vi förstås redo att svara på dina frågor. Ring 010 – 888 55 32 för hjälp med din nya port.

NASSAU, garageport, garageportar, classic, vit

Designa din garageport här och se priset omedelbart
Garageport designer

Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)