Välisolerade Garageportar

Välisolerade Garageportar - NASSAU

Välisolerade Garageportar från NASSAU erbjuds i 3 olika strukturer.

  • Classic med stuckaturstruktur 
  • Woodgrain i imiterad trästruktur
  • Softline Granit med slät yta

Vi satsar på garageportar med kvalitet som du kan ha glädje av i många år. Förhoppningsvis byter du din garageport bara en gång i livet så välj gärna med omtanken. Du kan köpa garageportar från olika leverantörer till olika priser och därför är det värt att få en offert från flera leverantörer innan du beslutar dig. Vi rekommenderar att du spenderar några tusen kronor extra för att få en bra garageport av kvalitet.  Pris och kvalitet hänger ofta samman och därför bör du satsa på en port med hög kvalitet.

Våra olika radiostyr gör det bekvämt för dig att öppna/stänga din garageport utan att stiga ur bilen oavsett väder. Med takskjutportar sparar du på utrymmet både utanför och innanför garaget då garageporten åker vertikalt upp och lägger sig under taket.

Du kan måttbeställa garageportar upp till 5 meter bredd och 3 meter i höjd efter dina egna mått och krav. Vi erbjuder flera olika färger och strukturer och är alltid redo att hjälpa vid särskilda önskemål. Du är alltid välkommen till att kontakta oss för rådgivning.

NASSAU, softline, garasjeport, garasjeporter