fbpx

Nytt koncept med garageportar för privata

Garageportar för privat

NASSAU har sedan 1970 skapat portar för företag och industri. Den privata marknaden bör också dra nytta av det, NASSAU har infört ett nytt koncept av garageportar till privata kunder. Oavsett om du bygger ny eller vill ha förnyelse och renovering av ditt gamla garage, har vi den lösning som ger nytt liv till garaget. På NASSAU får du kvalitet på alla nivåer, vi kontrollerar mätaren, levererar och monterar din nya garageport, så du är garanterad den bästa lösningen för ditt hus. NASSAU garageportar tillverkas speciellt för dina mål, önskemål och behov. Gratis färgval säkerställer att din nya garageport passar resten av huset. NASSAU garageportar levereras alltid med elektriska kontroller, vilket ger dig den ultimata säkerheten och komforten i den dagliga trafiken in och ut ur ditt garage.
Vi har utvecklats i ett garage som faktiskt består av samma hårda normer som de industriportar. Men med en annan finish är de vackrare att titta på. Detta har resulterat i att vi nu kan starta 3 modeller, Classic, Sotline Granite och Woodgrain.

Den robusta garageporten

Classic, är en klassisk NASSAU garageport i aluminium med struktur och horisontell profil exteriör. En robust garageport för att tåla daglig användning och ger optimal isolering med 44 mm dorn sektion med högkvalitativ skumbildning. NASSAU Classic garageport kommer i 10 olika standard externa färger eller våt målade i valfri RAL färg. Inuti levereras NASSAU garageportar alltid i gråvitt RAL9002.

Den snygga garageporten

NASSAU Softline Granit Garageportar är en aluminiumportmodell som levereras med slät yta och horisontella linjer. Den släta ytan ger ett exklusivt utseende och en fin finish. Exteriör NASSAU Softline Granit kommer i standardfärger; Svart granit, som matchar Noir 900 Sablé, Grå Granit, som matchar Noir 2100 Sablé och Vit granitfärg, som matchar vit SAA 10F Sablé. Inuti våra garageportar levereras alltid i gråvit RAL9002.

Nytt designalternativ

NASSAU Woodgrain är en ny portmodell i aluminium med imiterad trästruktur och horisontella linjer. Träbelastningen ger garageporten ett naturligt utseende, vilket passar fint med många byggnader. Utanför kommer NASSAU Woodgrain i standardfärgantracit RAL7016, chokladbrun RAL8017, djup svart RAL9005, ren vit RAL9010 eller i en valfri våtfärgad RAL-färg. Inuti levereras garageportar alltid i gråvitt RAL9002.

Det är så enkelt

Vi har gjort det enkelt och enkelt att beställa din nya garageport online. Med vår nya webbutik, har du möjlighet att designa din garageport som du vill, och även få priset direkt.

Om du vill att din garageport bör vara i en speciell färg, som ligger utanför standardprogrammet möter vi dina önskemål. Vi erbjuder NASSAU Classic och NASSAU Woodgrain i valfri RAL-färg. Skriv bara in RAL-koden och garageporten levereras i våt färg i den färg du vill.

Försök att designa din garageport själv

två mörka portar
Spara & Dela vagn
Din kundvagn sparas och du får en länk. Du eller någon med länken kan använda den för att hämta din kundvagn när som helst.
Back Spara & Dela vagn
Din kundvagn kommer att sparas med produktbilder och information samt totala vagnar. Skicka sedan den till dig själv eller en vän med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}