Nytt koncept för garageportar för privata

Garageportar för privata villor

NASSAU har utvecklat ett nytt koncept för garageportar till privata kunder som går ut på att man kan designa sin egen garageport med hjälp av några enkla val såsom design, färg, måtten osv. Det är super enkelt,  oavsett om du bygger nytt eller vill ha förnyelse och renovering av ditt gamla garage så har vi en lösning som ger ett nytt liv till ditt garage. Hos NASSAU får du kvalité för alla pengarna där vi också kan hjälpa med att ta måtten, leverera och montera din nya garageport, så du är garanterad den bästa lösningen för ditt hus. NASSAU garageportar tillverkar garageportar speciellt för dina mått, önskemål och behov. Ett stort färgval säkerställer att din nya garageport passar resten av huset.  Våra 3 modeller, Classic, Sotline Granit och Woodgrain fås med automatisk utstyr.

Den robusta garageporten

Classic Garageport med stucco struktur och liggande paneler i aluminium exteriör. En robust garageport för att tåla daglig användning upp till 20-30 år och ger optimal isolering med 44 mm portsektioner. NASSAU Classic garageport kommer i 11 olika standard externa färger eller valfri RAL färg. Insidan levereras NASSAU garageportar alltid i gråvitt RAL9002.

Den snygga garageporten

NASSAU Softline Granit Garageportar är en aluminiumportmodell som levereras med slät yta och horisontella linjer. Den släta ytan ger ett exklusivt utseende och en fin finish. Softline Granit kommer i standardfärger; Svart granit, som matchar Noir 900 Sablé, Grå Granit, som matchar Noir 2100 Sablé och Vit granitfärg, som matchar vit SAA 10F Sablé. Insidan av våra garageportar levereras alltid i gråvit RAL9002.

Nytt designalternativ

NASSAU Woodgrain är en ny portmodell i aluminium med imiterad trästruktur och horisontella linjer. Trästrukturen ger garageporten ett naturligt utseende, vilket passar fint med många byggnader. NASSAU Woodgrain erbjuder 4 olika standardfärger, antracit RAL7016, chokladbrun RAL8017, djup svart RAL9005, ren vit RAL9010 eller i en valfri våtfärgad RAL-färg. Inuti levereras garageportar alltid i gråvitt RAL9002.

två mörka portar