Är garageportar bäst i aluminium eller stål?

NASSAU garageportar är gjorda av aluminium

Du kan välja mellan många olika slags garageportar på marknaden. Våra NASSAU-garageportar är kända bland många för deras höga kvalitet och därför tillverkas alla NASSAU-garageportar i aluminium. Våra industriportar, biltvätt dörrar, speciella dörrar och garageportar är ökända för deras höga kvalitet och lång livslängd.

Vi tillverkar alla våra NASSAU garageportar i korrosionsbeständig aluminium. Detta innebär att om du skulle ha otur och få en repa på garageporten, rostar den inte som är tillfället med en stålgarageport.

Portbladet på våra garageportar består av högt isolerande polyuretanskum sektioner. Sektionstjockleken är 44 mm – fram- och baksida är tillverkad av aluminium. U-värde portsektioner = 0,5 W/m2K.

Du kan  öppna och stänga NASSAU Garageportar  74.000 gånger utan fel och reparation. Om garageporten underhålls i enlighet med våra anvisningar, så har du därför den mest tillförlitliga garageporten på marknaden.

Dessutom levereras alla garageportar som standard med fingerklämskydd och utökat inbrottsskydd. Fästklammerlåset förhindrar att fingrar eller föremål kan komma mellan sektionerna. Inbrottsskyddet fungerar som en lyftanordning som håller inkräktare borta.

En garageport från NASSAU är därför på många sätt en bra investering.

Förhoppningsvis byter man garageporten endast en gång i livet så det är en bra idé att satsa på en välisolerad kvalitets garageport som uppfyller alla säkerhetskraven. Med en välisolerad aluminium garageport sparar du på värmekostnaderna och slipper för dyra räkningar på värmen.  Pris och kvalitet går ofta hand i hand, så låt dig inte bli lurad på priset utan ta reda på olika fördelar och nackdelar.

NASSAU har all produktion i Danmark och härifrån distributeras till många olika länder. Eftersom vi har funnits på marknaden sedan 1970 så har vi gedigen kunskap i porttillverkning.